Annons

Beslut om uteslutningar dröjer

Stockholm Vid gårdagens möte med förbundsstyrelsen i Hyresgästföreningen togs inget beslut om att utesluta fem högt uppsatta förtroendevalda i Stockholm. Utredningen i stadgegruppen fortsätter.

Förbundsstyrelsen behandlade stadgegruppens rapport men tog inget beslut. I stället fortsätter utredningen av de fem förtroendevalda i Stockholmsregionen som hotas av uteslutning.

Anledningen är att den som kritiseras enligt stadgegruppens arbetsordning ska få fjorton dagar på sig att svara på anklagelserna. Det var i tisdags i förra veckan fyra av dem träffade stadgegruppen för att ge sin bild av situationen. Ett beslut kan alltså väntas tidigast om en vecka.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester
Annons
Läs också Hyresgästbasen pratade på SD-konferens: ”Viktigast är kampen mot marknadshyror” Susannes hyresvärdar bryter mot lagen om och om igen – nu krävs de på extra stort skadestånd: ”Jag förstår inte varför de gör detta” Efter Hem & Hyras artikel: "Boende får ha kvar den hyra de har idag" Efter miss i hyresförhandling – Svenska Hus betalar 150 000 kronor och ber hyresgästerna om ursäkt Överturism ett hot mot bostadsmarknaden: "Hyresrätter en krockkudde"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.