Annons

Beslut om uteslutningar dröjer

Stockholm Vid gårdagens möte med förbundsstyrelsen i Hyresgästföreningen togs inget beslut om att utesluta fem högt uppsatta förtroendevalda i Stockholm. Utredningen i stadgegruppen fortsätter.

Förbundsstyrelsen behandlade stadgegruppens rapport men tog inget beslut. I stället fortsätter utredningen av de fem förtroendevalda i Stockholmsregionen som hotas av uteslutning.

Anledningen är att den som kritiseras enligt stadgegruppens arbetsordning ska få fjorton dagar på sig att svara på anklagelserna. Det var i tisdags i förra veckan fyra av dem träffade stadgegruppen för att ge sin bild av situationen. Ett beslut kan alltså väntas tidigast om en vecka.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Hyresgästföreningen höjer avgiften för att förhandla: ”Vi hoppas på förståelse” Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.