HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hotade vrida nacken av grannen

Ystad Hyresgästen dömdes för olaga hot efter att ha hotat att vrida nacken av sin granne. Nu vill hyresvärden dessutom slänga ut honom.
Foto: Anders Paulsson

Det var förra hösten som hyresgästen spelade musik på hög ljudvolym mitt i natten. När en av grannarna knackade på för att be honom att sänka volymen som det brast för honom. Han skrek bland annat att han skulle vrida om nacken på grannen och hotade med att göra livet svårt för honom. Polisen kallades till platsen flera gånger under natten för att förmå honom att lugna sig. Han dömdes nyligen till dagsböter för olaga hot efter händelsen i höstas.

Nu vill hyresvärden dessutom riva hans kontrakt. Enligt hyresvärden har hyresgästen stört sina grannar vid flera tillfällen. Han har för vana att spela musik och sjunga karaoke. I vintras krossade han en ruta in till grannarna som blev så rädda att de låste in sig i badrummet. Hyresgästen vill inte flytta och nu kommer hyresnämnden att avgöra fallet.

Läs ocksåUppsagd får bo kvar i 1,5 år extra
Läs också Hyresgäst får nya köksluckor i stället för uppsägning Skickade hundratals klagomål – var nära att mista bostaden För många katter i sin lägenhet– kvinna förlorar hyreskontrakt Högljudd hemmaträning riskerar kontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.