Annons

Hotade vrida nacken av grannen

Ystad Hyresgästen dömdes för olaga hot efter att ha hotat att vrida nacken av sin granne. Nu vill hyresvärden dessutom slänga ut honom.
Foto: Anders Paulsson

Det var förra hösten som hyresgästen spelade musik på hög ljudvolym mitt i natten. När en av grannarna knackade på för att be honom att sänka volymen som det brast för honom. Han skrek bland annat att han skulle vrida om nacken på grannen och hotade med att göra livet svårt för honom. Polisen kallades till platsen flera gånger under natten för att förmå honom att lugna sig. Han dömdes nyligen till dagsböter för olaga hot efter händelsen i höstas.

Nu vill hyresvärden dessutom riva hans kontrakt. Enligt hyresvärden har hyresgästen stört sina grannar vid flera tillfällen. Han har för vana att spela musik och sjunga karaoke. I vintras krossade han en ruta in till grannarna som blev så rädda att de låste in sig i badrummet. Hyresgästen vill inte flytta och nu kommer hyresnämnden att avgöra fallet.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet Sopkaos på balkongen – hyresgäst uppsagd för tredje gången Hade "råd" att köra Voi - tvingas flytta efter att socialen vägrat betala hyran Använde cykeln som ”kylskåp” – sopkaos när fiskmåsar letade mat Hyrde ut svart utan nyckel – par fick ta balkongvägen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.