HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäst anklagas för kvinnohandel – förlorar sin bostad

Eslöv Prostitution, narkotikahandel och en detonerad handgranat är några av de saker som en kvinna i Eslöv anklagas för. Trots att hyresvärden inte har kunnat styrka anklagelserna mister kvinnan sin bostad.
Foto: Pixabay
Grannar uppger att kvinnan har varit finklädd och klivit in i olika bilar men några faktiska bevis för prostitution har värden inte kunnat lämna.

Grannar uppger att kvinnan och en väninna har varit finklädda och stigit in i olika bilar. Det har även florerat en hel del män både i och utanför lägenheten i Eslöv. Förutom misstankarna om prostitution uppger hyresvärden att det även förekommer narkotikahandel i den berörda bostaden.

Ett vittne berättar att polisen vid ett flertal tillfällen har tvingats rycka ut till adressen. En morgon, när han skulle lämna barnen vid förskolan, mötte han flera poliser med dragna vapen i trappuppgången. Vid ett annat tillfälle ska en handgranat ha detonerat i lägenheten.

Läs ocksåTröttnade på skällande hund - hyresgäst sägs upp

Hyresgästen, som företräds av Hyresgästföreningen, nekar till alla anklagelser. Vad gäller handgranaten uppger hon att det hela handlade om en tändhatt som exploderade utanför hennes bostad.

Trots hyresgästens nekande samt att värden saknar faktiska bevis för sina anklagelser beslutade hyresnämnden att kvinnan måsta flytta med omedelbar verkan. Anledningen uppges vara att hon har varit sen med ett flertal hyror samt att det har förekommit störningar i form av skrik och bråk i hyresgästens lägenhet.

Enligt Hyresgästföreningen kan ärendet komma att överklagas till Svea hovrätt.

Läs ocksåHalmstadvärd lyckas höja hyran – men inte så mycket
Läs också Pojkvän flyttar – hyresgäst får behålla kontrakt JO-kritik mot Hyresnämnden - stora brister i handläggningen Tvingas flytta efter sång och dödshot

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.