HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Kräver 39 000 kronor efter uppbrutet parkettgolv

Malmö Hyresgästen sade upp sin lägenhet och flyttade ut i höstas. Då upptäckte hyresvärden att parkettgolvet delvis var uppbrutet och att hyresgästen lämnat kvar möbler.
Foto: Kristina Wahlgren

För att lägenheten, en trerummare på Kroksbäck i Malmö, skulle kunna bli bebolig igen tvingades hyresvärden att tömma den på kvarlämnade saker, lägga ett nytt parkettgolv och byta lås och taggar, eftersom hyresgästen inte lämnat tillbaka alla sina nycklar. Det hävdar hyresvärden som nu stämmer hyresgästen i tingsrätten på 39 000 kronor. I summan ingår också två obetalda månadshyror.

Annons
Annons
Läs också Glömde släcka ljuset – döms till att betala en kvarts miljon Lovade betala för kattkisset - ångrade sig och gick till polisen: "Aldrig skrivit på det aktuella avtalet" Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.