Annons

Kräver böter för brister

Trelleborg Ett eluttag, ett element och en plastmatta är trasiga. Småsaker, men trots det fixar inte värden bristerna. Nu går hyresgästen till hyresnämnden.
Foto: Kristina Wahlgren

Hyresgästen har tröttnat på bristerna i lägenheten. Han vill att hyresnämnden tvingar värden att åtgärda de tre mindre bristerna. Om inte värden löser det inom en månad vill hyresgästen att värden tvingas betala ett vite på 5 000 kronor. Sina krav har hyresgästen lämnat till hyresnämnden som ska besluta om fallet. Bristerna som kräver åtgärder är: en plastmatta som släpper från golvet, ett eluttag som sitter löst och ett element som inte fungerar.

Annons
Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Gängkriminell skrev sig hemma hos polis – mitt under skarpt säkerhetsläge: "Svart i ögonen" Alida bor i en tidskapsel - hennes brokiga hem sparas åt framtidens forskare Kvinna hyrde ut rum i villa – trots att hon var vräkt: "Flyttat ut saker på gatan" Granne vaktade i porten – kvinna tvingades hoppa från balkong Många nekas lägenhetsvisning långt efter pandemin: "Ställer inga krav"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.