Annons

Kräver böter för brister

Trelleborg Ett eluttag, ett element och en plastmatta är trasiga. Småsaker, men trots det fixar inte värden bristerna. Nu går hyresgästen till hyresnämnden.
Foto: Kristina Wahlgren

Hyresgästen har tröttnat på bristerna i lägenheten. Han vill att hyresnämnden tvingar värden att åtgärda de tre mindre bristerna. Om inte värden löser det inom en månad vill hyresgästen att värden tvingas betala ett vite på 5 000 kronor. Sina krav har hyresgästen lämnat till hyresnämnden som ska besluta om fallet. Bristerna som kräver åtgärder är: en plastmatta som släpper från golvet, ett eluttag som sitter löst och ett element som inte fungerar.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja" Jamie har slutat med drogerna – fick bostad genom uppmärksammat Facebook-inlägg: ”Behövde göra något åt min situation” Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.