HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Odlade knark i förråd – döms för grovt narkotikabrott

Uppsala 32-åringen odlade cannabis i ett förråd i sin hyresfastighet och sålde vidare till 100-tals personer. Nu döms han till 3,5 års fängelse av Uppsala tingsrätt.

Mannen dömdes i måndags för grovt narkotikabrott. Under två års tid ska han regelbundet ha smugglat cannabis från Danmark, ibland så mycket som ett kilo åt gången. Från sin hyreslägenhet i Uppsala har han bedrivit en omfattande försäljning. I mannens dator har polisen hittat adresser till över 100 kunder.

Historien nystades upp efter att Uppsalahems personal upptäckt att låset var utbytt till ett städutrymme som inte användes så ofta. Därinne hittade de cannabisplantor och i mannens förråd fanns utrustning som behövs för att framställa narkotika. 32-åringen ska ha tjänat runt 600 000 kronor på affärerna.

Annons
Läs ocksåHemlös riskerade fängelse – missade att "adressändra"Hemlös som sitter på en bänk på en tågstation
Annons
Läs också 130 000 kronor för 17 katters klös och kiss Levde med vägglöss i 1,5 år – men därför får hyresgästen betala ett jättebelopp Knuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem Förhandlingarna har kört fast: Retroaktiva höjningar för 35 000 hyresgäster

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.