Annons

Så mycket höjer Sjöbohem hyrorna

Sjöbo Förhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Sjöbohem har avslutats.
Förhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Sjöbohem har avslutats
Foto: Montage
Förhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Sjöbohem har avslutats

Efter förhandlingar har så Hyresgästföreningen och Sjöbohem nu nått en överenskommelse rörande årets hyror. Från och med den första mars höjs hyran för Sjöbohems hyresgäster med 0,85 procent. Inför årets förhandlingar begärde Sjöbohem att höja hyran med 1,65 procent från första januari.
– Det är en rimlig höjning med hänsyn till den förväntade kostnadsutvecklingen. Höjningen är en halvering jämförs med vad de begärde från början och vi har dessutom lyckats senarelägga införandet två månader till första mars, säger Thomas Lindgren, förhandlingsledare på Hyresgästföreningen.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg" I jakten på hyresgäster - ungdomsrabatt ska fylla tomma lägenheter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.