Annons

Säckpipetvist löst

Höör En granne som spelade opera och säckpipmusik på nätterna blev för mycket för en hyresgäst i Höör. Nu har parterna hittat en lösning i hyresnämnden.

Enligt en hyresgäst i Höör har hon inte sovit ordentligt på åtta år på grund av diverse höga ljud nattetid från sin grannes lägenhet.

Dammsugare, tvättmaskin, opera samt säckpipsmusik är några av de ljud som hon nämnt som störande. Hyresgästen yrkade på att grannen skulle sluta väsnas alternativt vräkas.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Nu har parterna träffats i hyresnämnden och kommit överens om att hyresgästen ska bli erbjuden de lägenheter i sin hyresvärds bestånd som blir lediga. Hon ska även själv söka en ny lägenhet och har fram till och med september 2015 en månads uppsägningstid.

Annons

Läs mer om fallet här.

Annons
Läs också Kvinna i sexrummare vräks - har 90 000 kronor i hyresskuld Hyresgäster dras till domstol när värdar strandar hyresförhandlingar Äldre man tog strypgrepp på grannens pojkvän – vräks Tog över studentkorridorens kök – nu kastas han ut: "Svinstia" Tog 7 000 kronor i hyra för ett rum – nu krävs värden på 59 000 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.