Annons

Säckpipetvist löst

Höör En granne som spelade opera och säckpipmusik på nätterna blev för mycket för en hyresgäst i Höör. Nu har parterna hittat en lösning i hyresnämnden.

Enligt en hyresgäst i Höör har hon inte sovit ordentligt på åtta år på grund av diverse höga ljud nattetid från sin grannes lägenhet.

Dammsugare, tvättmaskin, opera samt säckpipsmusik är några av de ljud som hon nämnt som störande. Hyresgästen yrkade på att grannen skulle sluta väsnas alternativt vräkas.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Nu har parterna träffats i hyresnämnden och kommit överens om att hyresgästen ska bli erbjuden de lägenheter i sin hyresvärds bestånd som blir lediga. Hon ska även själv söka en ny lägenhet och har fram till och med september 2015 en månads uppsägningstid.

Annons

Läs mer om fallet här.

Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.