Annons

Se Stefans hem efter Simon och Tomas insats

Linköping – Min dåliga smak blev rena vinsten för mig. Det säger Stefan Orman efter att ha fått se resultatet av designerduon Simon och Tomas insats i hans lägenhet.

​Den som ser Simon och Tomas förvandla rum i olika program på tv tror kanske att de har en hel stab med sig som gör det tunga arbetet, lyfter och bär möbler. Så är det inte. När duon tog sig an Stefans lägenhet i Skäggetorp i Linköping fick de bära själva.

Arbetet gick inte helt problemfritt. Det största problemet var förmodligen att ena halvan av duon, närmare bestämt Simon Davies, dök upp i lägenheten först när det mesta av jobbet var gjort. Han hade somnat på tåget från Stockholm och vaknat i närheten av Nässjö.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Efter nio timmars slit hade Stefans vardagsrum förvandlats från det som svenska folket utnämnt till Sveriges fulaste hem, till något annat. Rummet är betydligt ljusare och luftigare och de prylar Stefan valt att behålla döljs i stora lådor i färger som matchar den övriga inredningen.

– Jag är jättenöjd, minst sagt, sade Stefan när han fick komma in i sitt förvandlade hem.

Annons

Han tycker om de starka färgerna.

Läs ocksåMichaela gör hem opersonliga - men vill själv bo ombonat

– Man får dem rakt i ansiktet, det gillar jag.

Även Simon och Tomas var nöjda med resultatet.

Annons

– Med tanke på hur lite vi visste om Stefan som person innan vi kom hit så tycker jag att det blev väldigt bra, säger Tomas Cederlund.

Läs ocksåHos Jessica får katterna bestämma stilen
Läs också I höghuset göms en paradvåning från 1800-talet Varsågod! Bästa loppistipsen i Skåne och Halland KISS-fansen har det personligaste hemmet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.