Annons

Slog sin granne – får flytta

Malmö Den 67-årige mannen skulle bara säga till sin kvinnliga granne som flyttade möbler sent en kväll. Det slutade med blodvite och polisanmälan. Nu får mannen flytta.

Det var vid 23-tiden en kväll i februari som mannen stördes av att hans granne flyttade några möbler för att göra plats åt en övernattande gäst. 67-åringen knackade i taket med en kvast och när ljuden inte upphörde ringde han på kvinnans dörr. Bråket eskalerade snabbt, enligt polisanmälan slog mannen plötsligt till den 23-åriga kvinnan med sin kvast så att hon fick en fläskläpp.   

Han är nu misstänkt för misshandel och hemfridsbrott. Rättegång väntar. Men redan nu står det klart att han förlorar sin bostad. Hyresvärden MKB vände sig till hyresnämnden med en uppsägning efter det inträffade. Mannen har ”utsatt sin granne för störning i en omfattning de ej skall behöva tåla i sitt boende” skriver MKB. Mannen motsatte sig först uppsägningen men vid förhandlingen i nämnden i förra veckan gick han med på att flytta.

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar
Annons
Läs också Nu kan lagen ändras – hårdare tag mot kriminella och deras föräldrar Stämdes på kvarts miljon för fem års obetalda hyror Skadorna var ”normalt slitage” - så bantar domstolen den dyra flyttnotan Vräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder” Hans saker slängdes i förtid - stämmer kommunen på 94 000 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.