Annons

Slog sin granne – får flytta

Malmö Den 67-årige mannen skulle bara säga till sin kvinnliga granne som flyttade möbler sent en kväll. Det slutade med blodvite och polisanmälan. Nu får mannen flytta.

Det var vid 23-tiden en kväll i februari som mannen stördes av att hans granne flyttade några möbler för att göra plats åt en övernattande gäst. 67-åringen knackade i taket med en kvast och när ljuden inte upphörde ringde han på kvinnans dörr. Bråket eskalerade snabbt, enligt polisanmälan slog mannen plötsligt till den 23-åriga kvinnan med sin kvast så att hon fick en fläskläpp.   

Han är nu misstänkt för misshandel och hemfridsbrott. Rättegång väntar. Men redan nu står det klart att han förlorar sin bostad. Hyresvärden MKB vände sig till hyresnämnden med en uppsägning efter det inträffade. Mannen har ”utsatt sin granne för störning i en omfattning de ej skall behöva tåla i sitt boende” skriver MKB. Mannen motsatte sig först uppsägningen men vid förhandlingen i nämnden i förra veckan gick han med på att flytta.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Victorias hem hyrdes ut innan hon flyttat ut – får 20 000 i kränkningsersättning: "Det är ingenting!" Hyresgäst fick ingen hyresavi på flera år – nu blir hon vräkt för obetalda hyror Grannens hundar retade upp hyresgäst – kan vräkas för misshandel av matte Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Kvinna kapar lägenhet – trots sju vräkningsförsök vägrar hon flytta: "Jag har ingenstans att ta vägen"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.