Annons

132 lägenheter lediga NU i Östergötland

Östergötland Behöver du lägenhet omgående? I Östergötland annonserar de kommunala bostadsbolagen, på sina hemsidor, ut lägenheter som omgående går att flytta in i. Sammanlagt är det 132 stycken.​

​I dag, den 3 februari, har vi studerat hemsidorna hos samtliga kommunala bostadsbolag i Östergötland. Vi har räknat samman alla de lägenheter som annonseras ut som lediga omgående.

Svårast kan det bli i Ydre och Söderköping, där ingen lägenhet finns tillgänglig. I Ydres fall handlar det dock troligen om att man inte väljer att lansera bostäderna på hemsidan. Tomma lägenheter finns det. I Söderköping är det däremot större efterfrågan på lägenheter än vad man kan erbjuda.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Förmodligen är också Ödeshögs annonsering på nätet blek, eftersom det bara uppges finnas en ledig lägenhet nu, medan det är känt att bolaget har problem att få tillräckligt många hyresgäster.

Annons

Störst chans att hitta lägenhet har man i Mjölby. Där står 36 lägenheter tomma, som omedelbart går att bebo.

Finspång står också med öppna famnen mot nya hyresgäster. Där är 30 lägenheter tomma och lediga omgående.

Läs ocksåHär får du lägenhet direkt

I storstäderna, Linköping och Norrköping, är det strid om lägenheterna. Där finns endast två i Linköping och tre i Norrköping.

Annons

Boxholmshus uppger sig ha 16 lediga lägenheter för omedelbar inflyttning. I Vadstena välkomnas hyresgäster till 14 lediga lyor, med inflyttning nu. Omedelbart går det att flytta in i 21 lägenheter i Motala och 9 i Kinda.

Läs också Klart med försäljning av 300 lägenheter Sandvikenhus säljer nära 400 lägenheter Modul-lägenheter i Timrå släpps idag Hundraårig skola blev bostäder

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.