Annons

Hyresgäster i Valdemarsvik får fullt bredband

Valdemarsvik ​Fogelvik Estate genomför en av sina största satsningar hittills, då samtliga hyresgäster i Valdemarsvik får tillgång till fullvärdigt bredband och fler tv-kanaler.

​Tidigare har bolagets hyresgäster varit hänvisade till internetuppkoppling via telefonjacket, med så kallad ADSL-teknik. Men med start i höstas har bolaget låtit ansluta sina hyreshus till det fiberoptiska kabelnätet, vilket ger möjlighet att surfa snabbare på internet och även se på tv via bredbandet.

– Det har varit efterfrågat bland hyresgästerna, säger Isabelle Wikner, vd för Fogelvik Estate, som är den största hyresvärden i Valdemarsvik.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Framför allt har många varit intresserade av att få tillgång till fler tv-kanaler. Tidigare har elva kanaler ingått i hyran och det basutbud som hyresgästerna får fortsättningsvis är ungefär likvärdigt. Skillnaden är att den som vill ha mer än så kan välja att köpa till fler kanaler. Alla de större tv-leverantörernas utbud är tillgängliga.

Annons

– Det är ju många som till exempel är intresserade av sport och nu kan de välja att abonnera på olika sportkanaler, säger Isabelle Wikner.

Utbyggnaden är en stor investering för bolaget. Exakt hur stor vill Isabelle Wikner inte uppge.

Annons
Läs ocksåÖdehusen blev nya lägenheterÖvre Norrbacka
Läs också Så höjs hyrorna i Valdemarsvik Inflyttning dröjer i Övre Norrbacka Rustade bostäder ska visas upp Ödehus rustas till nya bostäder

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.