Annons

Maria vann 10 000 kronor i Hem & Hyras tävling

Nyheter ​Maria Karlsson i Landskrona får en tidig julklapp. Hon vinner Hem & Hyras läsartävling ”vinn ett sovrum”. – Det är inte sant! Jag har precis flyttat och gjort en lång lista på vilka nya möbler jag skulle behöva, säger hon när Hem & Hyra når henne på telefon.
I slutet av sommaren flyttade Maria Karlsson, 53, till en stor tvåa i Landskrona i Skåne. Många av hennes gamla möbler är uttjänta och så sent som i går satt hon och gjorde en inköpslista till nästa besök på Ikea. Eftersom hon är arbetssökande var listan förhållandevis kort, men nu kan Maria Karlsson shoppa loss rejält hos någon av möbeljättens varuhus. Ett presentkort på 10 000 kronor är hennes.
– Så himla roligt. Jag brukar inte svara på tävlingar så ofta, men när jag läste i Hem & Hyra om webbtävlingen fick jag en ingivelse, tog reda på svaren, och skickade in.
Var det svåra frågor?
– Ganska, den sista chansade jag faktiskt på eftersom jag inte hade tidningen till hands. Men tydligen hade jag rätt!
Vill du också bli en vinnare? Håll utkik i nästa nummer av Hem & Hyra. Där har du chansen att vinna en ny hall från Ikea,
5 000 kronor i presentcheckar, genom att gå in på www.hemhyra.se och svara på några frågor.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hem & Hyra-redaktörer prisas för modig bevakning av viktigt område Hem & Hyra – nu större än någonsin tidigare Hem & Hyras granskning vinner Guldspaden Megabeskedet: Två av Hem & Hyras granskningar kan vinna guldspade! Hem & Hyras galna succéår: Två tunga priser och 85 procent fler läsare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.