Annons

Ägare lovar sköta fastigheter

Dalarna ​Daniel Andersson, företrädare för Dancor Fastighetsförvaltning AB, bolaget som äger fastigheterna på Risbindargatan i Kvarnsveden, lovar i samtal med Hyresgästföreningen att förvaltningen av fastigheterna nu ska fungera.

​Håkan Forsman, ärendehandläggare på Hyresgästföreningen, fick i dag kontakt med Daniel Andersson på Dancor Fastighetsförvaltning AB, de egentliga ägarna till fastigheterna i Kvarnsveden.

– Han sade att det nu ska finnas anslag i husen om vart man ska ringa om det blir problem och menade att förvaltningen med Borlängefirman upphört på grund av att avtalet parterna emellan löpt ut.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Dancor Fastighetsförvaltning AB finns i samma koncern som SME System AB på vars hemsida fastigheterna på Risbindargatan presenteras. Telefonnumret dit hyresgästerna i Borlänge ska ringa går till Dancors förvaltare som i sin tur ska hitta en lösning på plats.

Daniel Andersson på Dancor sade vidare till Håkan Forsman på Hyresgästföreningen att han funderar på att med tiden anställa en förvaltare och att företrädare för bolaget eventuellt ska resa till Kvarnsveden i helgen för att titta närmare på fastigheterna.

Annons
Läs också Var fjärde ung vuxen bor kvar hos föräldrarna - de flesta mot sin vilja Regionkontor flyttar till brokig stadsdel: ”Vi ska vara där folk är” Nu slipper Maksym och Valentyna bo i chefens barack: ”Mycket bättre att ha ett eget boende” Värd vill höja 10,6 procent – "Folk är oroliga att inte klara det" Han ska kämpa för världens hyresgäster - ny generalsekreterare från Malmö: "Omtumlande"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.