Annons

Medlemsökning i Region Mitt

Dalarna Hyresgästföreningens Region Mitt har nu över 65 000 medlemmar. Det är 3 000 fler än för fem år sedan.

Regionordförande i Mitt, Värmlands, Dalarnas, Södermanlands och Örebro län, Lars-Åke Larsson är glad över att 65 000-strecket passerats och säger att det är ett målmedvetet arbete som ligger bakom att Hyresgästföreningens medlemmar blir allt fler:

–  I tider då det talas om kris för folkrörelserna kan vi visa på motsatsen. Vi har satsat på att synas och höras, både i bostadsområdena och i kampanjer och aktiviteter som märkts i media, säger Lars-Åke Larsson i ett pressmeddelande.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Men det ökade antalet medlemmar medför också skyldigheter för Hyresgästföreningen:

Annons

– I framtiden måste vi se till medlemmarna får större möjligheter att påverka verksamheten, vi ska bli mer lyhörda helt enkelt, säger Lars-Åke Larsson.

 

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.