Annons

Ny förvaltare på plats i Krylbo

Avesta Omniagruppens förvaltningsdel som förvaltat Rivellas fastigheter i Krylbo och Karlbo gick i konkurs i våras. Nu har en dansk firma tagit över.
, , ,

Att besöka Rivellas kontor på Mejerigatan i Krylbo är som att göra en tidsresa. På markiserna står det Korona, den förförra ägaren till lägenheterna. På papperet på dörren som talar om att kontoret är semesterstängt står det Dalstjärnan, den förra ägaren.

I fjol tvångsförvaltades lägenheterna av kommunala Gamla Byn och sedan tog Omniagruppen över som förvaltare åt Rivella. Nu har Omniagruppen förvaltning AB gått i konkurs och ett danskt företag, Colliers, har tagit över.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den danske hantverkare Hem & Hyra träffar utanför Rivellas kontor berättar att hyresgästerna nyss fått information om förvaltarbytet och att företaget har kontor i Stockholm också.

Annons

Hem & Hyra har inte kommit i kontakt med bolagets personal men Colliers skriver så här om sig själva på sin hemsida; 

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsutveckling med sitt europeiska huvudkontor i London. Vi bemöter varje kund professionellt men personligt och lyssnar på era unika behov. Vårt mål är att utveckla fastigheter och öka lönsamheten genom att ta hand om alla fastighetsrelaterade behov. Vi utgår alltid från våra värdeord Samhälle, Expertis, Service och Glädje och låter dem prägla vårt arbete med dig som kund. 

Annons
Läs ocksåFörsenat bokslut väcker frågor
Läs också Juristerna avgör om Nya Byn Tvångsförvaltning i Krylbo hävs Vill inte häva tvångsförvaltningen Hyresgäster kritiserar brevet från Rivella

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.