Annons

Hem & Hyra söker tekniskt kunnig redigerare/layoutare

Nyheter Vill du jobba på Sveriges mest citerade organisationstidning, med en redaktion som tar bevakning av hela Sverige på allvar? Tillträde snarast.
Foto: Gunilla Lundström

Är du en skicklig rubriksättare som också gillar att bidra med reportageidéer och är van vid att komma med oväntade förslag på
artikelvinklar? Brinner du lika mycket för att redigera och formge tunga gräv, som vardagsnära konsument- och featurejournalistik?
I så fall kan du vara den vi söker.

Krav: Du ska vara en webberfaren journalist, ha dokumenterad teknisk erfarenhet, kunna indesign och ha erfarenhet av wordpress samt rörlig bild oavsett plattform. Du bör kunna bildbehandling för både print och webb.

Vi värdesätter:
Kvällstidningserfarenhet
Erfarenhet av illustrator

Sänd med arbetsprover.

Upplysningar om tjänsten:
Mer information om tjänsten får du av:
Chefredaktör Susanna Skarrie,
08-51910352 eller 070-5179352.

Facklig representant är Conny Pettersson,
08-51910331 eller 070-560544.

Välkommen med din ansökan, referenser och arbetsprov:
Susanna Skarrie
Hem & Hyra
Box 7514
103 92 Stockholm

Eller:
rekrytering@hemhyra.se

Sista ansökningsdag: 12 september.

Hem & Hyra är Hyresgästföreningens medlemstidning – en angelägen tidning som finns både på papper och på webben. Papperstidningen,som består av både rikssidor och lokala sidor, har en upplaga på 535 000 exemplar och kommer åtta gånger per år. Webben uppdateras dagligen. Hem & Hyra har en centralredaktion i Stockholm samt sju lokalredaktioner runt om i landet. De 20 lokalredaktörerna är anställda av Hyresgästföreningen, regionalt.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.