Annons

Hyresbud från Bärkehus

Dalarna ​Smedjebackens kommunala bostadsföretag vill höja hyran med 3,7 procent. Det är det hittills högsta budet i Dalarnas län.

​Bärkehus är det fjärde bolaget i Dalarna som har meddelat sina hyreskrav för 2012. Företaget vill höja hyran med 3,7 procent. Det är det hittills högsta budet i Dalarna.

Tidigare har Faluns, Ludvikas och Avestas kommunala bostadsföretag presenterat sina krav. Men elva dalakommuner har ännu inte meddelat några hyreskrav och det har inte heller de privata hyresvärdarna i Dalarna ännu gjort.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Fakta: Hyresbud i Dalarna

Falun                      2,4 procentLudvika                  3,0 procentAvesta                     3,3 procentSmedjebacken     3,7 procent

Läs också Rekordhöga hyreskrav i Stockholm och på Gotland – privatvärdar vill höja hyran med upp till 15,4 procent Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Stiftelse höjde hyran på äldreboende – gav sken av att den hade förhandlats: ”Jättefräckt” Godsägarna krävde dubblerad hyra i nämnden: "Ville veta var taket går" Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.