Annons

Malin nöjd med insatsen i VM

Gävleborg Hyresgästföreningens Malin Sturk är nöjd med sin insats i VM i discgolf i början på augusti. – Jag kom inte sist och jag fullföljde tävlingen, säger hon.

Till vardags jobbar Malin Sturk som verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningens kontor i Västerås. Discgolf är ett stort fritidsintresse och i början på månaden deltog hon i VM i discgolf i Pittsburgh, USA.

Hur gick det?
– VM gick bra får jag säga. Jag kom inte sist (på plats 42 av 49) och jag fullföljde tävlingen, vilket var två mål. Det var roligt och samtidigt svårt, banorna var lite för tuffa för mig men nu vet jag vad jag måste hem och träna på!

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Kan du tänka dig att vara med i VM igen?
– Absolut! Det var en nyttig upplevelse och bra träning. Om jag åker en gång till kommer jag veta mer vad jag ska vara förberedd på och förhoppningsvis spela ännu bättre. Men det är ju grymt kul att få umgås med likasinnade en hel vecka och få tips, idéer och inspiration att ta med sig till höstens träning.

Blir det några fler tävlingar fram över?
– Jag har i helgen spelat individuella SM i Stockholm, där jag slutade på fjärde plats. Närmast nu är par-SM på vår hemmabana i Eskilstuna. Då ska jag och en tjej från Bålsta göra vårt bästa för att hamna högt upp på pallen!

Annons
Läs också Hyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet” Här vräks flest – Mikaela kämpar för att fler ska kunna bo kvar Blev biten av grannens hund – nu riskerar hundens matte vräkning Kvinna trakasserar sexvåningshus – grannar skriver på lista för att få henne vräkt Grannar slog larm om brandlukt – nu vill hyresvärden vräka hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.