Annons

Varberg har mist sin ordförande

Varberg Hyresgästföreningen i Varberg har förlorat sin sittande ordförande. Karin Fagelberg avled i helgen efter en tids sjukdom. Hon blev 64 år.
Foto: AnnaKarin Löwendahl/Gustaf Görfelt

Karin Fagelberg valdes till ordförande för Hyresgästföreningen Varberg i våras. Då hade hon hunnit avverka ett år som ledamot i regionstyrelsen för hela Västra Sverige.

Men i helgen nåddes vänner och kolleger inom föreningen av beskedet att Karin Fagelberg avlidit, efter att ha varit sjuk en tid.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Hon brann för Hyresgästföreningen och gladdes av att delta på möten, aktiviteter och konferenser. Vi mottog beskedet med sorg och våra tankar går till familj, vänner och föreningskamrater, säger Kristofer Lundberg, regionordförande för Hyresgästföreningen i Västra Sverige.

Annons

Nästa vecka samlas Varbergsföreningens styrelse för att besluta hur arbetet ska gå vidare. Tills vidare tar vice ordförande Göran Henriksson över ordförandeklubban. Föreningen har nyligen mist ytterligare en styrelsemedlem, då ledamoten Bengt Bengtsson gick bort för en tid sedan.

Hyresgästföreningen Varberg har drygt 4 100 medlemmar och är en av totalt 13 föreningar inom region Västra Sverige.

Annons
Läs ocksåMinusbudget på tio miljoner klubbad i StorgöteborgHyresgästföreningen region Västra Sverige har haft höstfullmäktige och antagit budget och verksamhetsplan för 2024 och 2025.
Läs också Starkt stöd för omvald Ronny Bengtsson i Storgöteborg Tio år efter striden: Pennygången tvingade Hyresgästföreningen att tänka nytt Han går i täten för 67 000 västsvenska hyresgäster: "Vi måste kunna ha högt i tak" Storgöteborg mobiliserar inför valet – medlemsökning i fokus för Västra Sverige

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.