HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Varberg har mist sin ordförande

Varberg Hyresgästföreningen i Varberg har förlorat sin sittande ordförande. Karin Fagelberg avled i helgen efter en tids sjukdom. Hon blev 64 år.
Foto: AnnaKarin Löwendahl/Gustaf Görfelt

Karin Fagelberg valdes till ordförande för Hyresgästföreningen Varberg i våras. Då hade hon hunnit avverka ett år som ledamot i regionstyrelsen för hela Västra Sverige.

Men i helgen nåddes vänner och kolleger inom föreningen av beskedet att Karin Fagelberg avlidit, efter att ha varit sjuk en tid.

Läs ocksåTurerna i Hyresgästföreningen Angered under lupp – igen

– Hon brann för Hyresgästföreningen och gladdes av att delta på möten, aktiviteter och konferenser. Vi mottog beskedet med sorg och våra tankar går till familj, vänner och föreningskamrater, säger Kristofer Lundberg, regionordförande för Hyresgästföreningen i Västra Sverige.

Nästa vecka samlas Varbergsföreningens styrelse för att besluta hur arbetet ska gå vidare. Tills vidare tar vice ordförande Göran Henriksson över ordförandeklubban. Föreningen har nyligen mist ytterligare en styrelsemedlem, då ledamoten Bengt Bengtsson gick bort för en tid sedan.

Hyresgästföreningen Varberg har drygt 4 100 medlemmar och är en av totalt 13 föreningar inom region Västra Sverige.

Läs ocksåOrdföranden i Västra Sverige utesluts ur Hyresgästföreningen
Läs också Annonshärvan i Angered – föreningens egen berättelse Upprop till stöd för kritiserade regionordföranden Portade regionstyrelsen får komma tillbaka