Annons

Värd stämmer hyresgäst på 40 000 kronor

Burlöv Hyresgästen i Arlöv har inte betalat hyran det senaste halvåret. Det gillas inte av hyresvärden som nu har stämt hyresgästen i tingsrätten.

Totalt stämmer hyresvärden hyresgästen på 40 000 kronor. Dessutom vill hyresvärden att tingsrätten beslutar om att avhysa hyresgästen. Skälet är uteblivna hyror under det senaste halvåret.

När hyresvärden har försökt få kontakt med hyresgästen har han befunnit sig på en annan ort i landet samtidigt som en kompis till honom bosatt sig i trerumslägenheten i Arlöv. Kompisen har tillika uppträtt hotfullt mot den personal som sökt förstahandshyresgästen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Michael utredde hyresgäst för misstänkt fusk - svaret: "Ska slakta honom" Kvinna kapar lägenhet – trots sju vräkningsförsök vägrar hon flytta: "Jag har ingenstans att ta vägen" Tjuv trängde sig in i 87-årings lägenhet på jakt efter mat Krossade ett fönster och orsakade brand i lägenheten: "Jag måste ha gått i sömnen" Juridiskt ombud: Därför ska hyresgästen inte betala för påstådda rökskador

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.