Annons

Vill du jobba på en prisbelönt redaktion? Nu söker Hem&Hyra lokalredaktör

Nyheter Vill du arbeta med Sveriges mest lästa organisationstidning, Hem & Hyra? Är du driven, kreativ och har erfarenhet som reporter/redaktör? Är du dessutom intresserad av samhällsutvecklingen i Norrland? Sök jobb hos oss!

Ditt uppdrag som lokalredaktör
Hem & Hyra söker en lokalredaktör till sin redaktion i Luleå. I rollen som lokalredaktör ansvarar du för att ta fram material till tidningens lokala printsidor och till webben. Det är ett varierande arbete där du får skriva allt ifrån nyheter till granskningar. Du fotar och filmar jobben på egen hand. Det är också ditt ansvar att sprida innehållet i sociala kanaler. Du deltar också aktivt i hela redaktionens arbete. Som person är du noggrann och självgående. Du har en god kommunikativ förmåga och kan förmedla detta i både text och bild.

Tjänsten utgår från Hyresgästföreningens regionkontor i Luleå och det geografiska bevakningsområdet är Västerbotten och Norrbotten.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 21 april.

Din bakgrund
Du har:

  • Tidigare erfarenhet som reporter och av fotografering.
  • Körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande:

  • Erfarenhet av rörlig bild och filmredigering i Premiere Pro
  • Bildbehandling i Photoshop
  • Redigeringsvana i In Design
  • Erfarenhet från redaktörsarbete
  • Arbete med grävande journalistik

Klicka här och sök tjänsten

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa:

Susanna Skarrie, chefredaktör och ansvarig utgivare, 08-51910352

Johan Sjöholm, redaktionshef, 08-51910343

Facklig representant:
Petra Marandi Roos, lokalredaktör Uppsala, 010-459 13 88

Åsa Eriksson, lokalredaktör Sundsvall, 010-459 18 11

Att arbeta hos oss
Din formella anställning blir hos Hyresgästföreningen i Norrland, som journalist. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjlighet att delvis arbeta på distans. Alla publicisistiska beslut styrs av oberoende, ansvarig utgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Fakta: Fakta: Hem & Hyra

Hem & Hyra ägs av Hyresgästföreningen. Uppdraget är att utifrån journalistiska principer bevaka och granska Bostadssverige. Hem & Hyra utgörs av ett magasin som kommer ut åtta gånger per år med en upplaga på 530 000 exemplar och sajten hemhyra.se. Centralredaktion finns i Stockholm och runt om i landet finns nio lokalredaktioner med lokalredaktörer. Läs gärna mer på hemhyra.se


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.