Annons

Årsmöte med många frågor

Avesta Mars är som bekant den stora årsmötesmånaden. I Avesta och Falun sitter ordförandena Bo Brihler och Per Höglund kvar.

Vid punkten övriga frågor på årsmötet i Avesta var det så många som ville ha information om hyresvärden Nya Byn som Hyresgästföreningen ännu en gång dragit inför hyresnämnden, läs mer här, att mötet fick avslutas och frågorna sparas och ställas efter mötet till ärendehandläggare Frida Lacis.

Till styrelse i hyresgästföreningen i Avesta valdes Bo Brihler, ordförande, Anna Nordström, Marianne Johansson, Eva Andersson och Eva Friberg. Ersättare: Mari Thörnblom och Karina Carlsson.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Vid årsmötet i Falun valdes Janeth Hedblom, Pekka Ovaska och Mats Andersson till styrelsen. Per Höglund, ordförande, Nils-Olof Danielsson, Monica Isaac och Susanne Bolén sitter kvar. Ersättare: Anna Håkansson, Sinnike Ängsås och Curt Händemark.

Annons

Vi mötet i Falun visades filmen ”Hyresgästföreningen 100 år”. Efter mötet avtackades avgående styrelseledamöter och aktiva med flera år som förtroendevalda med diplom och blommor.

Annons
Läs också Granit Rushiti om huvudrollen i Zlatanfilmen: "När det kommer till hårdhet är vi ganska lika" Tv-kritikern Johan Croneman blickar inåt Skaffa lägenhet med en personlig film – så gör du Hyresvärd döms efter att ha smygfilmat hyresgäst i duschen De filmade sin egen stadsdel

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.