Annons

Barbro Engman bloggar om bostadsfrågor

Nyheter ​Hyresgästföreningens ordförande Barbro Engman har gett sig ut på en ny arena: bloggosfären. Där delar hon ut kängor till såväl bostadsministern som Microsofts grundare Bill Gates.
– Jag tror det kan minska min frustration. I stället för att gå och muttra kan jag på ett lättvindigt sätt skriva av mig mina funderingar. Det kan ju vara jättetungt att få in debattartiklar och få ut kommentarer i media, säger hon.
En blogg är en typ av dagbok på internet, där besökaren kan kommentera vad som skrivs. Barbro Engman följer själv flera bloggar och försöker hänga med i vad som skrivs om bostadsfrågor. Men hon vill inte överdriva bloggarnas betydelse för folk i allmänhet.
– För några år sedan var det här en helt oviktig grej. Nu är den lite viktigare och i framtiden kanske det växer i betydelse. Jag tror inte att jag når den breda publiken med min blogg, men jag når fler än om jag inte gjorde det här.

Annons
Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Bildrik bok om Hyresgästföreningens första sekel – här inträffade de gyllene åren Dyra renoveringar plågar allt fler – en av fem hyresgäster tvingas flytta: ”Allt billigt bortrenoverat" Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Värdar hotar tusentals hyresgäster med domstol: "Skulle bli extremt kostsamt" Barbro vill inte sitta på två stolar - nu tar hon ett kliv uppåt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.