Annons

Barbro Engman bloggar om bostadsfrågor

Nyheter ​Hyresgästföreningens ordförande Barbro Engman har gett sig ut på en ny arena: bloggosfären. Där delar hon ut kängor till såväl bostadsministern som Microsofts grundare Bill Gates.
– Jag tror det kan minska min frustration. I stället för att gå och muttra kan jag på ett lättvindigt sätt skriva av mig mina funderingar. Det kan ju vara jättetungt att få in debattartiklar och få ut kommentarer i media, säger hon.
En blogg är en typ av dagbok på internet, där besökaren kan kommentera vad som skrivs. Barbro Engman följer själv flera bloggar och försöker hänga med i vad som skrivs om bostadsfrågor. Men hon vill inte överdriva bloggarnas betydelse för folk i allmänhet.
– För några år sedan var det här en helt oviktig grej. Nu är den lite viktigare och i framtiden kanske det växer i betydelse. Jag tror inte att jag når den breda publiken med min blogg, men jag når fler än om jag inte gjorde det här.

Annons
Annons
Läs också Tips för att njuta fullt ut av din båtsemester Hyresgästbasen pratade på SD-konferens: ”Viktigast är kampen mot marknadshyror” Susannes hyresvärdar bryter mot lagen om och om igen – nu krävs de på extra stort skadestånd: ”Jag förstår inte varför de gör detta” Efter Hem & Hyras artikel: "Boende får ha kvar den hyra de har idag" Efter miss i hyresförhandling – Svenska Hus betalar 150 000 kronor och ber hyresgästerna om ursäkt Överturism ett hot mot bostadsmarknaden: "Hyresrätter en krockkudde"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.