Annons

Barbro Engman bloggar om bostadsfrågor

Nyheter ​Hyresgästföreningens ordförande Barbro Engman har gett sig ut på en ny arena: bloggosfären. Där delar hon ut kängor till såväl bostadsministern som Microsofts grundare Bill Gates.
– Jag tror det kan minska min frustration. I stället för att gå och muttra kan jag på ett lättvindigt sätt skriva av mig mina funderingar. Det kan ju vara jättetungt att få in debattartiklar och få ut kommentarer i media, säger hon.
En blogg är en typ av dagbok på internet, där besökaren kan kommentera vad som skrivs. Barbro Engman följer själv flera bloggar och försöker hänga med i vad som skrivs om bostadsfrågor. Men hon vill inte överdriva bloggarnas betydelse för folk i allmänhet.
– För några år sedan var det här en helt oviktig grej. Nu är den lite viktigare och i framtiden kanske det växer i betydelse. Jag tror inte att jag når den breda publiken med min blogg, men jag når fler än om jag inte gjorde det här.

Annons
Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Hyresgästföreningen höjer avgiften för att förhandla: ”Vi hoppas på förståelse” Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.