HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Dubbelt så snabbt till samma pris

Värnamo På måndag rasslar det till i datorerna hos Finnvedsbostäders hyresgäster. Då blir det dubbel hastighet på bredbandet, utan kostnad.

Det började med att Värnamo energi gick ut till sina kunder med ökad hastighet på bredbandet. Men det gällde bara kunder som tecknade avtal direkt med energibolaget.

Således var hyresgästerna undantagna eftersom de tecknar sina avtal genom Finnvedsbostäder.

Läs ocksåBredbandet stryps – från 100 till 1 megabit: "Det blir försämrat"

– Vi tyckte att det här borde gälla för våra kunder också. För oss är det viktigt att hyresgästerna får samma förutsättningar och det ska ju finnas en poäng med att teckna avtalet via oss, berättar Caroline Fagerström, Finnvedsbostäders marknadschef.

Annons

Efter förhandlingar med Värnamo energi har Finnvedsbostäder tecknat ett avtal som innebär att även hyresgästerna får sina hastigheter fördubblade – utan någon extra kostnad.

– Det här blir som en fin sommarpresent till våra hyresgäster. Det är dubbelt rakt av och hyresgästerna behöver inte göra något utan det slår om per automatik på måndag, säger Caroline Fagerström.

Annons
Läs ocksåOm 5 år kan det smarta hemmet ha flyttat in till hyresgästerna
Läs också Ex-sambo tvingas betala 25 000 för hyror Därför kan du inte se Kanal 5 längre Bredbandsbråk över i Kinda

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.