HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Förlorar lägenhet efter skilsmässostrul

Jönköping Strul efter skilsmässa är ingen ursäkt för att inte betala sin hyra, anser hyresnämnden. Således förlorar en 69-årig man i Jönköping sin lägenhet.

När hyresnämnden höll sitt sammanträde i mitten på januari förklarade hyresgästen att det började strula efter skilsmässan. Det resulterade i ett stort antal försenade hyresinbetalningar som sedan ledde till att hyresgästen inte har betalat sin hyra alls sedan maj 2012.

Hyresskulden till Vätterhem ligger på närmare 40 000 kronor.

Annons
Läs ocksåRiskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om”

Hyresnämnden skriver i sitt beslut att det som hyresgästen fört fram om anledningen till att han inte betalat hyran, inte är någon ursäkt för att inte betala hyra. Hyresgästen får inget uppskov med avflyttning utan måste flytta omgående.

Annons
Läs också Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite Kronofogdens nota till Dany – 103 000 kronor: "Trodde aldrig de skulle flytta allt skräp" Villaägaren vädjade förgäves – förlorar hyreskontraktet: "en smärre miljökatastrof" Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.