Annons

Hemmafest på Öxnehaga

Huskvarna Med sambatakter dansades molnen bort och centrum fylldes med glada Öxnehagabor som firade sin egen dag i lördags.
Foto: Annika Wallsson
, , ,

Karnevalståget dansade fram med både spöken och trummor. Och det var nog det som krävdes för att skrämma iväg regnet. Solen tittade fram och Öxnehaga centrum fylldes av stora och små Öxnehagabor.

Det fanns en hel del att vimla mellan. Flera utställare deltog, lokala förmågor bjöd på sig själva och artisten Dogge Doggelito fanns på plats. På plats fanns också Khadra Abyan som har bott tio år på Öxnehaga.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

– Jag trivs jättebra här. Det är ett lugnt område. Visst kan det vara lite stökigt ibland men mest är det lugnt och det är väldigt lugnt i huset som jag bor i. Det är också en jättefin skola här med bra personal, de är underbara, berättade hon.

Annons

Även Rojin Öncu gillar Öxnehaga.

– Det är jätteroligt när det är Öxnehagadagen, bara det inte regnar. Jag tyckte att det var kul att sjunga Öxnehagalåten och nu ska jag kolla på graffitimålaren, berättade hon innan hon sprang iväg med sina kompisar.

Annons
Läs ocksåHyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll

Öxnehagadagen arrangeras av Jönköpings kommunala bostadsbolag Vätterhem i samarbete med en mängd föreningar, företag och organisationer.

Läs också Spottande hyresgäst blir av med lägenheten Spottar mot personalen och kallar dem "idioter" - nu tvingas hyresgästen flytta Politiker anklagades för svartuthyrning - fick rätt genom 16 år gammalt löfte Vräkningar under pandemin: Hedda plågas av oro för sin familj

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.