HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyresgästföreningen flyttar i Norrköping

Norrköping Hyresgästföreningen får en ny adress i Norrköping. Till sommaren flyttar föreningen sitt kontor till den gamla margarinfabriken på Tegelängsgatan.
Foto: Jakob Kindesjö
Kontorshuset på Tegelängsgatan i Norrköping.

Kontorslokalen på Skepparegatan i centrala Norrköping har varit Hyresgästföreningens hemvist under många år. Men nu ska föreningen flytta och inom kort få en ny adress.

— Vårt nuvarande hyresavtal löper ut och fastighetsägaren ville ta ut en mer marknadsanpassad hyra. Samtidigt har vi haft lite för stora lokaler, så då valde vi att leta efter något annat, säger Tony Lönn, personalchef på Hyresgästföreningen i region Sydost.

Valet föll på en av fastighetsägaren Hemfosas lokaler på Tegelängsgatan 11 B, som ligger i den gamla margarinfabriken bakom Sjöfartsverket. Det nya kontoret ligger inte lika centralt som det nuvarande. Men genom flytten kan lokalytan minskas med nästan hälften vilket ger en besparing för föreningen, förklarar Tony Lönn.

— Vi kommer att få en bra och anpassad lokal som nu håller på att iordningställas. Generellt så har besöken minskat och de flesta kontakter med oss sker i dag  via mejl och telefon. Men det kommer fortfarande vara lätt att ta sig till det nya stället och det finns gott om p-platser i närheten, säger han.

Flytten kommer att ske successivt från april och är tänkt att vara genomförd till slutet av juni.

— Vi kommer att gå ut med mer information när flytten är genomförd. Om inget annat meddelas så kommer man kunna nå oss som vanligt på Skepparegatan, förklarar Tony Lönn.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.