Annons

Hyresgästföreningen växer i Södermanland

Södermanland Hallå där ... Roland Piepenburg, chef för medlemsutvecklingen i Region Mitt. Regionen får allt fler medlemmar!

– Ja, jag är mycket glatt överraskad över det. Vi jobbar intensivt med att föra över medlemsavgifterna från hyran till autogiro men vi har inte tappat medlemmar på det. Och våra värvare har jobbat på bra.

Av de fem kommunföreningarna i Södermanland tappade två medlemmar medan tre andra ökade.
 – Ja, sammanlagt fick Södermanland drygt hundra nya medlemmar. Strängnäs och Eskilstuna minskade medan Flen, Katrineholm-Vingåker och Östra Sörmland ökade sitt medlemsantal.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Falun är den kommun i regionen som ökat mest, 252 nya medlemmar, vad beror det på?
 – Det kan ha att göra med att Falun är en tjänstestad där inkomstnivåerna är relativt höga. De flesta har inga problem med att betala avgiften vilket kan vara fallet i andra kommuner.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.