HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Mimer bygger om och bygger nytt

Västerås Mimer fortsätter satsa på nyproduktion. Under 2015 ska 180 nya lägenheter börja byggas, bland annat på Vallby och i Skiljebo.

 Beslutet om nyproducerade lägenheter omfattar 30 servicelägenheter i Skultuna, 61 lägenheter på Nordanby Äng, 11 radhus på Vallby samt 86 lägenheter på Skiljebo.

Samtidigt fortsätter Mimer sitt ombyggnadsprojekt på Vallby, som går in i etapp tre. Med start i höst ska 194 lägenheter på Vallby och 131 radhus på Vallby och Skälby byggas om.

Läs ocksåHemmabyggare orsakade skador för en halv miljon kronorFrån hyresvärdens låsta teknikutrymme fanns en uppbruten öppning som ledde rakt in i hyresgästens hall.

– Det känns bra att komma vidare i våra ombyggnationsprojekt. Det är sista etappen på Vallby och på Skälby har vi tidigare provrenoverat ett tjugotal lägenheter för att tillsammans med hyresgästerna hitta rätt nivå, säger Mimer vd Anders Nordstrand i ett pressmeddelande.

Läs också Vem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde? Hyresgäster och unga störs mer än andra – ny studie förvånar forskare Hyresgästen Ulla: Mer strul än trygghet med elektroniska lås Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.