Annons

Morastrand har fått ny vd

Mora ​Kommunala bostadsföretaget Morastrands nye vd heter Stefan Larsson och är i dag fastighetschef i grannkommunen Malung-Sälen. Den här gången lovar styrelsen och rekryteringsfirman att man kontrollerat den nye chefens bakgrund ordentligt.

​I oktober i fjol avslöjade Dala-Demokraten att Morastrands då nytillträdde vd var dömd vid två tillfällen för skadegörelse och ofredande och ännu en gång skulle inför tinget anklagad för att ha trakasserat och förföljt sin tidigare sambo.

Nyheten kom som en blixt från en klar himmel och vd fick gå med omedelbar verkan. Styrelseordförande Lars Vilhelmsson funderade en vecka i älgskogen och gick sedan in som vd för företaget. Nu kan han alltså träda tillbaka i början av juni då Stefan Larsson tillträder.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Vid en personalinformation igår berättade styrelseordförande att rekryteringsföretaget denna gång lät de sökande själva begära ut sina uppgifter från polisens belastningsregister för att visa att de inte varit dömda för eller misstänks för brott.

 

Annons
Läs också Sparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästerna Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Miljardsatsning i Mora - men hyresgästerna är oroliga: "Rykten om att husen ska rivas" Elpriserna: Nu slipper Inger kallhyran – "åkte på en riktig smäll i januari"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.