Annons

Nya Byn blir KrylBostäder

Avesta Nya Byn Krylbo AB heter numera KrylBostäder AB. Det står klart sedan Bolagsverket gjort en omprövning av sitt tidigare beslut.

Bolagsverket sa nej till Nya Byns första ansökan om att få heta Krylbostäder då de ansåg att namnet var för lika det redan existerande företagsnamnet Krylbohem. Men Nya Byn överklagade och fick rätt.

– Ja, de överklagade och vi gjorde en omprövning. När de dessutom lade till ett stort B så det nya namnet blir KrylBostäder så sa vi ja till det, säger handläggare Annette Hallstensson på Bolagsverket.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Nya Bynskyltarna på kontoret på Mejerigatan är redan nedtagna. Nu har KrylBostäder två veckor på sig att skylta om kontoret, fastigheterna och sina fordon med mera enligt den överenskommelse företaget gjort med kommunala Gamla Byn. Läs mer här.

Annons

Uppfyller inte KrylBostäder det åtagandet blir de skyldiga Gamla Byn ytterligare 10 miljoner kronor förutom den halva miljon de ska betala i skadestånd för den tidigare namntvisten med Gamla Byn.

 

Annons
Läs ocksåDärför är utrikesfödda överrepresenterade hos Kronofogden – inte bara pengar som är problemet

 

Läs också Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Övikshem säljer 607 lägenheter till norrländska Westerlind Nya larmsiffror: Ensamstående föräldrar har inte råd att äta sig mätta - "Otryggt, inte mycket kvar" Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.