Annons

Stenkastning resulterade i uppsägning

Höör ​Grannarna i Höör fick nog av de bråkiga barnen och klagade hos värden. Nu riskerar flerbarnsfamiljen att stå utan bostad.

​Vid flera tillfällen har hyresgäster i området hört av sig till den privata värden och klagat på flerbarnsfamiljen. Enligt grannarna brukar familjens barn slå och sparka de andra barnen i området. De har även kastat sten på vaktmästaren, barnen och deras föräldrar. Vid något tillfälle ska även post ha försvunnit från grannarnas brevlådor.

Trots att hyresvärden och boende i området har pratat med både barnen och deras föräldrar har ingen förbättring skett. Enligt hyresgästerna skrattar bara barnen dem i ansiktet när de blir tillsagda. Föräldrarna uppges uppträda hotfullt.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

I augusti valde hyresvärden att säga upp barnfamiljen. Eftersom familjen anser sig vara orättvist behandlad har ärendet blivit ett fall för hyresnämnden. Nämnden har kallat parterna till förhandling den 20 oktober.

Annons
Läs också Hyresgäst tar strid för få behålla sin extra lägenhet: "Behöver den till aktiehandel" Kämpar för att få bo kvar i hus som ska rivas – och med avlopp som dömts ut Grannar har gått samman: vill vräka mamman till kriminell son Osäkert hur mycket som får vara kvar av Evas och Carolines grönskande uteplatser – kräver möte med Rikshem Hyresgäst får tillbaka 100 000 kronor – värden hade tagit ut dubbel hyra i ett och ett halvt år

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.