Annons

127 lägenheter närmar sig inflyttning

Norrbotten Bostadsbolaget Galären i Luleå håller på att slutföra sitt största bostadsbygge hittills. 15 våningar med 127 lägenheter är klara för inflyttning om ett halvår.
Foto: Galären
Galärens nya fastighet på Varvet i Luleå.

Det är det största bostadsbygget hittills för Galären i Luleå. I stadsdelen Varvet i stadens centrala delar står nu det 15 våningar höga huset. Nära Lule älvs utlopp intill Södra hamn.

Huset har 127 lägenheter, många med utsikt över hamnar och skärgård. Det blir allt från 1:or på 34 kvadratmeter till 4:or på 122 kvadratmeter. I botten av huset byggs också ett varmgarage för hyresgästerna och en matbutik som öppnar i höst.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Under hösten kommer bolaget öppna för bokningar. Hyrorna är inte fastställda ännu.

Annons
Läs också Fastighetsskötare hotade kvinna som precis blivit misshandlad: "Se till att du står utan bostad" Hyrde ut rum i smyg – i hyresfemma som socialtjänsten betalade: "Undanhöll uppgifter" Kvinna hyrde ut sin lägenhet för sexköp – för sex gånger originalhyran Besöker hyresvärden fem gånger om dagen – kan vräkas efter 70 år i samma lägenhet: ”Rop på hjälp” Sexbarnsfamilj ockuperade trapphuset med saker: "Skor och annat som måste förvaras"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.