Annons

700 lägenheter byter ägare på Fredriksdal

Helsingborg Bostadsbolaget Rikshem har köpt 700 lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg.
700 lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg får Rikshem som ny ägare. Foto: Gry Berglind

Säljare är BSA Hyresbostäder.

– BSA Hyresbostäder har inte varit någon bra fastighetsägare. Bland annat har underhållet varit dåligt och det har varit svårt för hyresgästerna att få kontakt med ägarna, ja även vi har haft problem med det, säger Stefan Bolin, förhandlingschef vid Hyresgästföreningen.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Försäljningen berör även cirka 230 lägenheter i Ängelholm och 35 i Viken, Höganäs. De berörda lägenheterna i Helsingborg ligger på Fyrverkargatan, Minörgatan och Revärgatan.

Annons

De signaler som Stefan Bolin har fått av kolleger på Hyresgästföreningen ute i landet är positiva om Rikshem.

 

Annons
Läs ocksåÅses stadsvandring blottlägger gränserna i GränbyÅse Richard i röd kortärmad topp och jeansshorts, långt grått hår och glasögon, berättar ooch gestikulerar omgiven av deltagarna i stadsvandringen. De står intill en aprikosfärgad husvägg och i ett fönster speglas laxrosa bostadshus och grönska.
Läs också Jättelikt borrprojekt skapar kaos för hyresgäster Strulet på seniorboendet tog knäcken på Kristina - flyr och förlorar 27 års ködagar Är du länge i källaren - då kan larmet gå Hyresgästen Erik: "Rikshem ville ha 700 spänn för en 20 år gammal toasits"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.