HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Amasten växer i Finspång

Finspång Hyresvärden Amasten utökar sitt bestånd i Finspång. I en affär med Limhamnshus förvärvar bolaget totalt 215 hyreslägenheter på orten.
Foto: Jakob Kindesjö
Hyresvärden Amasten utökar sitt fastighetsbestånd i Finspång.

Det handlar om hyreshusen i kvarteret Väktaren 1 och Intendenten 1 på Profilvägen 3 och 5 i Finspång som nu får nya ägare. Säljaren är hyresvärden Limhamnshus som därmed avvecklar sitt bestånd i Finspång. Genom affären utökar köparen Amasten sitt fastighetsbestånd till drygt 900 lägenheter på orten.

— Vi gillar Finspång och de här fastigheterna kompletterar på ett bra sätt det bestånd vi har där i dag. Vi har bra förutsättningar att förvalta dem genom den personal vi har på plats, säger David Dahlgren, vd för Amasten.

Läs ocksåSBB:s hyresgäster i Ulricehamn: "Skäms när vi får besök"Hyresgäster i Ulricehamn är missnöjda med utemiljön.

Vad väntar de berörda hyresgästerna, kommer ni att göra några särskilda satsningar?

Annons

— Vi ser inte något behov av några snabba åtgärder och av större dignitet. Vi vill lära känna husen rent tekniskt och vara lyhörda för de önskemål som kanske inte har blivit tillgodosedda, säger David Dahlgren.

Affären är värderad till 177,5 miljoner kronor och de nya ägarna tillträder fastigheterna under april månad.

Annons
Läs ocksåAnnelie vill skydda sina barn från grannens misär: "Vi hör henne skrika för sitt liv"Annelie försöker skydda sina barn mot grannens misär.
Läs också Kristerssons löpsteg väckte Mikaela - nu byggs gymmet om efter flera års kamp Kräver skadestånd: "Värden har ignorerat oss" Hyresgäster får inte köpa radhus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.