Annons

Avhyst hyresgäst överklagar

Värmland Trots att kvinnan störs av sina grannar och vill få dem alla att flytta, vill hon inte bli av med dem genom att flytta själv. Utan har överklagat vräkningen i hopp om att bo kvar.

Grannen som enligt ett kommunalt bostadsbolag hotat och stört sina grannar i en kommun i Värmland, har överklagat hyresnämndens avhysningsbeslut till hovrätten.

Hem & Hyra har flera gånger tidigare skrivit om hyresgästen som uttalat till sin hyresvärd att hon inte kommer att ge sig förrän alla grannar flyttat.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Enligt hyresvärden har det också medfört att familjer i huset flyttat och att det blivit svårt att hitta nya hyresgäster till trappuppgången då ryktet om kvinnan spritt sig på orten.

Annons

Hyresgästerna har också vänt sig till hyresvärden för att de känt sig störda och hotade. Det fick hyresvärden att säga upp kvinnans kontrakt. Hyresnämnden gick på bolagets linje och beslutade att kvinnan ska flytta med motiveringen ”NN har stört de kringboende på ett sätt som dessa inte ska behöva tåla”.

Ärendet tas upp i hovrätten i slutet av november.

Annons
Läs ocksåOvanligt beslut: Hyrde ut utan tillåtelse - får ändå bo kvarEn delad bild. På den ena en man som tittar in i kameran. På den andra en skylt med airbnb.
Läs också Trakasserade grannarna med ringklockor om nätterna - nu förlorar kvinnan sitt hem Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.