Annons

Färre medlemmar i Värmland

Värmland ​Värmland är det län i Hyresgästföreningens region Mitt som tappade flest medlemmar fram till sista september i år, 233 stycken.

Att regionen tappar medlemmar, sammanlagt 456 stycken, är dock ingenting som oroar Nina Hedlund som arbetar med medlemsrekrytering i de båda regionerna Mitt och Aros-Gävle. Av tradition ökar antalet medlemmar under årets sista månader:

– I Mitt räknar vi med att ha ett ökat antal medlemmar vid årsskiftet i år men Aros-Gävle, Gävleborg, Uppsala och Västmanlands län, kommer att ha ett minus.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

Nina Hedlund gör bedömningen att medlemsantalet minskat på grund av att medlemsrekryteringen inte varit fullt bemannad samt att fler gått ur föreningen i år än tidigare.

Annons

Uppdelat på län ser medlemsutvecklingen ut så här:
Värmland – 233 medlemmar.
Örebro – 191 medlemmar.
Södermanland -148 medlemmar.
Dalarna + 116 medlemmar.

Totalt har de fyra länen nära 64 000 medlemmar. Flest medlemmar finns i föreningarna i Örebro, Karlstad och Eskilstuna.​

Annons
Läs ocksåSynen på Hyresgästföreningen klyver Öland mitt itu
Läs också Så påverkade pandemin medlemsantalet i Mellansverige Stor variation i antal medlemmar mellan kommunerna Medlemstapp i Norrland efter kritik Här ska medlemmarna bli många fler

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.