HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Här kommer Bobilen i ny kostym

Region BohusÄlvsborg-Skaraborg Hyresgästföreningens Bobil har fått ny, fräsch utsmyckning. Nu kommer det rullande kontoret att synas på långt håll.
Foto: Karin Gistedt
Här kommer Bobilen. Maria Holmberg, Mia Kjellsson och Maria Hjelm visar stolt upp husbilens nya utseende.

Regionchef Maria Hjelm mötte Bobilens besättning, Mia Kjellsson och Maria Holmberg, när de kom till kontoret i Vänersborg för att visa upp den nya dekoren, som ett mysigt rullande vardagsrum. Trots snöflingor i luften och pinande vindar blev det ett varmt mottagande.

Bobilen har redan rullat sedan i somras och fungerar som Hyresgästföreningens femte mötesplats vid sidan av de fyra fasta mötesplatser som redan i dag finns runt om i regionen. Men först nu har Bobilen fått sitt rätta, tilltalande utseende.

– I första hand ska vi stötta förhandlingsenheten. Till exempel genom att åka ut till områden där det är reparationer och renoveringar på gång. Med Bobilens hjälp kan vi finnas på plats och sköta kommunikationen mellan Hyresgästföreningen och hyresgästerna, säger Mia Kjellsson och fortsätter:

– Sedan ska vi finnas till hands för att träffa och stötta förtroendevalda.

– Visst är den snygg, säger Maria Hjelm. Nu kommer alla att se den när den kommer på vägarna.

Och Maria Holmberg och Mia Kjellsson var mycket nöjda med arbetsplatsens nya utseende.

– Den är så fin, säger Mia.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.