HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hävlabor klagar på Vallonbygden

Finspång ​Boende i Hävla menar att Vallonbygden missköter sina fastigheter på orten och har skrivit på protestlistor mot det kommunägda bostadsbolaget. Det skriver Norrköpings Tidningar.

​Enligt Norrköpings Tidningar har 109 namnunderskrifter lämnats in till Vallonbygden. Kritiken handlar om bristande underhåll av bland annat fasader och uteplatser.

Vallonbygdens vd, Björn Andersson, försäkrar att åtgärder är på gång: ”Vi har faktiskt redan tagit ett beslut om att måla och kosta på en del underhåll på fastigheterna i sommar”, säger han till Norrköpings Tidningar.

Läs ocksåTomma lokaler blir nya lägenheter i Finspång

Han antyder också att fastigheterna i Hävla har haft låg prioritet eftersom efterfrågan är låg där.

Som Hem & Hyra tidigare har berättat vill Vallonbygden sälja sina hyreslägenheter i Hävla. Bolaget har förgäves sökt efter en köpare en längre tid.

Läs också Ligan som fixar rent i förråden Vallonbygden i hyrestoppen En halv miljard har plockats ut från bostadsbolagen Hyresvärdar krymper efter nyår

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.