Annons

Helsingborgspolitiker hade soffhäng med Marie Linder

Helsingborg På torsdagen bjöd Hyresgästföreningen in till underhållning och bostadssnack i Kärnanparken i Helsingborg. Lokala politiker och förbundsordförande Marie Linder tog plats i soffan.
Foto: Petra Martinsson

Det var ståupparen Martin Svensson som höll i trådarna uppe på scenen och när politikerna snackade loss om bostäder och byggande. I soffan satt Jan Björklund (S), Magnus Jälminger (M), Ingela Svensson (S) och Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder.

Det bjöds på korv och ansiktsmålning och tillställningen slutade med bandet SNSB, Sveriges näst snyggaste band.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hyresgästföreningen hade bjudit in brett till evenemanget. De säger att de är nöjda med eventet i sin helhet även om de hade hoppats på lite fler personer än de som kom. Tiden för tillställningen var samma som öppningsmatchen i fotbolls-VM (Ryssland- Saudiarabien).
–  Det är klart att vi konkurreras med annat i folks vardag och fotbolls-VM men detta datum var satt för länge sedan och hör ihop med helgens stämma i Malmö, säger Linus Fast, bostadssocial utvecklare på Hyresgästföreningen region norra Skåne som också menar att det är svårt att uppskatta antalet besökare, eftersom folk kom och gick.

Annons

I helgen hålls Hyresgästföreningens förbundsstämma, en årlig sammankomst som samlar över 200 förtroendevalda från hela Sverige.

–  När man arrangerar event önskar man alltid att så många så möjligt ska komma. Men det är viktigare att de som kommer är nöjda och där lyckades vi. Jag pratade med en del när de gick hem och de var mycket nöjda. Och Hyresgästföreningen behöver komma ut till folket och detta kan ge ringar på vattnet och visa vägen hur vi ska göra det i framtiden, säger Linus Fast.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Så fick Eva sin hyra halverad i rätten: ”Jag har inte kunnat smälta det” Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.