HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hjärnskakning efter snöras

Jönköping En fastighetsägare i Bankeryd är polsanmäld för snöras. En kvinna skadade sina tänder och fick hjärnskakning när raset inträffade i början på februari, berättar Jönköpingsposten.

Smältande snö och is rasade från taket och träffade kvinnan, i 35-års åldern, när hon promenerade genom Bäckalyckan, skriver Jönköpingsposten i dag.

Kvinnan föll till marken, skadade sina tänder och fick även hjärnskakning av händelsen som är polisanmäld.

Läs ocksåKenneth kan förlora sitt bibliotek - enligt hyresvärden är det han kallar hem en lokalEn äldre man står med käpp i ett rum fullt med böcker, möbler och tavlor.

Peter Johansson, jurist hos Jönköpingspolisen, förklarar till Jönköpingsposten att rättsläget är helt klart. Det är fastighetsägaren som har ansvar för att snö och is inte ska rasa ned.

– Snö och is ska avlägsnas utan dröjsmål. Gör fastighetsägarena inte det så kan de straffas. De kan även bli skadeståndsskyldiga, säger han till tidningen.

Läs också Spottande hyresgäst blir av med lägenheten Politiker anklagades för svartuthyrning - fick rätt genom 16 år gammalt löfte Goda grannar hjälper i krisen Jönköpingsbo hyrde ut utan lov - nu mister han lägenheten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.