HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyresbostäder har fått pris

Norrköping Hyresbostäder i Norrköping har utsetts till Årets fastighetsägare. Bolaget får utmärkelsen för sitt energi- och miljöarbete.

Det är tidningen Fastighetsägaren och mötesplatsen Fastighetsförvaltning, en konferens för branschfolk, som delar ut utmärkelsen Årets fastighetsägare. Motiveringen lyder:

”För ett visat engagemang som genomsyrat hela organisationen och alla hyresgäster, som har lett till en kontinuerlig uppföljning, ett stort medvetande kring energifrågor och en evigt pågående energieffektivisering.”

Annons
Läs ocksåFlera renoveringar stoppas efter byggfirmans konkurs

Hyresgästerna är bland annat engagerade genom projektet E-koll och flera har utsetts till energiambassadörer med uppgift att inspirera sina grannar att spara på energi och leva mer miljövänligt.

Annons
Läs också Hyresbostäder vill minska byggandet i Norrköping: ”Känns galet just nu” Norrköping bygger allt mer - men var är hyresgästerna? Sofia får betala men grannen parkerar gratis - Så mycket skiljer p-hyrorna Stadsdelen stryks från listan - samtidigt har brotten ökat

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.