Annons

Hyresbostäder har fått pris

Norrköping Hyresbostäder i Norrköping har utsetts till Årets fastighetsägare. Bolaget får utmärkelsen för sitt energi- och miljöarbete.

Det är tidningen Fastighetsägaren och mötesplatsen Fastighetsförvaltning, en konferens för branschfolk, som delar ut utmärkelsen Årets fastighetsägare. Motiveringen lyder:

”För ett visat engagemang som genomsyrat hela organisationen och alla hyresgäster, som har lett till en kontinuerlig uppföljning, ett stort medvetande kring energifrågor och en evigt pågående energieffektivisering.”

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hyresgästerna är bland annat engagerade genom projektet E-koll och flera har utsetts till energiambassadörer med uppgift att inspirera sina grannar att spara på energi och leva mer miljövänligt.

Annons
Läs också Ny satsning ska lyfta utsatta stadsdelar: "Det gäller att spräcka bubblorna" Norrköpingshyror höjs med 5,3 procent: "Inget att bli lycklig över" Anitas värd vill höja hyran med 11 procent: ”Helt orimligt” Löser störningar med samtal: ”Vi tror inte man stör med flit” Flera renoveringar stoppas efter byggfirmans konkurs

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.