Annons

Inget pris för Uppsalahem

Uppsala Det blev inget pris för Uppsalahem när Årets solenergipris delades ut i veckan. Däremot fick bolaget ett hedersomnämnande.

Uppsalahem var nominerat till Årets anläggning 2014 för fastigheten Frodeparken, som har en fasad som enbart består av solceller.

Men när Solenergipriset delades ut på onsdagen var det i stället Bronsfastigheter i Norrköping som kammade hem priset. Frodeparken var ändå värt ett hedersomnämnande, tyckte juryn:

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

”Demonstration av såväl tekniska som estetiska möjligheter att integrera solenergisystem i byggnader är väsentligt för en positiv utveckling. Med en hel söderfasad klädd med solcellsmoduler demonstrerar Uppsalahem i Frodeparken en tillämpning med stor framtida utvecklingspotential.”

Det är tolfte gången som Solenergipriset delas ut av branschföreningen Svensk solenergi.

Annons
Läs också Uppsalahem vill inte avslöja metoder för att upptäcka svartuthyrning: "Dumt förse organiserad brottslighet med instruktioner" Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter höga hyresyrkandet från Uppsalahem: ”Många har tunna plånböcker nu” Kompisen förstörde övervakningskamera – nu vräks hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.