HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Inget pris för Uppsalahem

Uppsala Det blev inget pris för Uppsalahem när Årets solenergipris delades ut i veckan. Däremot fick bolaget ett hedersomnämnande.

Uppsalahem var nominerat till Årets anläggning 2014 för fastigheten Frodeparken, som har en fasad som enbart består av solceller.

Men när Solenergipriset delades ut på onsdagen var det i stället Bronsfastigheter i Norrköping som kammade hem priset. Frodeparken var ändå värt ett hedersomnämnande, tyckte juryn:

Läs ocksåKnuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem

”Demonstration av såväl tekniska som estetiska möjligheter att integrera solenergisystem i byggnader är väsentligt för en positiv utveckling. Med en hel söderfasad klädd med solcellsmoduler demonstrerar Uppsalahem i Frodeparken en tillämpning med stor framtida utvecklingspotential.”

Det är tolfte gången som Solenergipriset delas ut av branschföreningen Svensk solenergi.

Läs också Förhandlingarna har kört fast: Retroaktiva höjningar för 35 000 hyresgäster Systrarna har skulder – räddas av att bo tillsammans Lisa ville inte bo granne med vägglöss – blev av med tio års köpoäng Virginia blir trakasserad av tonårsgäng – vägras lägenhetsbyte

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.