Annons

Kerstin kan ha rekordet

Värnamo I oavbruten följd har Kerstin Malmsten bott 65 år hos sin hyresvärd Finnvedsbostäder i Värnamo. Det firades med sju sorters kakor och en höstresa till Köpenhamn.
Foto: Annika Wallsson
,

När Guldklubben, hyresgäster som varit trogna sin värd Finnvedsbostäder i 40 år eller mer utan avbrott, träffades i förra veckan bjöds det på sju sorters kakor och jordgubbstårta.

Klubbens medlemmar brukar bjudas på något extra av sin hyresvärd flera gånger per år och den här gången var det 20-årsjubileum. Därtill firades även att Kerstin Malmsten bott hela 65 år i samma område.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

– Vi har ju trivts så bra och har en så bra hyresvärd. Det har inte funnits någon anledning att flytta, berättade Kerstin Malmsten.

Annons

Finnvedsbostäders vd, Mikael Nordholm, var full av beundran:

– Det är helt fantastiskt! Vi är så otroligt stolta och glada att vi fått ha dig Kerstin som hyresgäst så här länge. Vi undrar om inte detta är svenskt rekord. Vi har inte hört om någon annan som bott så här länge. Det är nästan svårt att tro, men det är sant. Det vet vi!

Annons
Läs ocksåVräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder”

Till hösten bjuds guldmedlemmarna, omkring 20 personer, på dagstur till Köpenhamn, efter önskemål från Kerstin Malmsten.

Läs också Spelmissbruk ingen ursäkt – familj vräks Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader Riskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om” Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.