HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Mitthem bygger vidare…

Sundsvall Byggprojekten tar vid efter varandra i Sundsvall. Strax är nya trygghetsboendet på Norra kajen inflyttningsklart och då drar planerna för bygget av fler studenthem igång.
Foto: Åsa Eriksson
Mitthem bidrar till fler bostäder för likväl gammal som ung.

Måndagen den 7 september släpper Mitthem lägenheterna till trygghetsboendet Skepparen i Sundsvalls nya stadsdel Norra kajen. 139 lägenheter läggs ut för intresseanmälan och erbjuds utefter kötid.

Samtidigt fortsätter planerna på nya studentboenden vid Dalgatan mittemot Mittuniversitetet.

Läs ocksåNu vågar Anastasiia bjuda hem sonens kompisar igen

Tanken från början vara att sätta spaden i marken nu i höst, men byggstarten är framskjuten till nästa år. Mellan 100 och 150 lägenheter räknar Mitthem med att kunna smälla upp på marken som ägs av kommunen.

– Vi skissar för två huskroppar i det här läget och att de ska harmoniera med de hus som redan finns i området. Det är möjligt att vi försöker bygga lite högre, men vi får se om vi får igenom detta i detaljplanen, säger Ante Bromée, fastighetschef på Mitthem, till Sundsvalls Tidning.

Läs också Juristen om hyresgäster som krävs på betalning för störning: "Unik prövning blir vägledande" Hyresgästen Anastasiia anklagas för störningar: "Känner mig ständigt övervakad" Hyresgästerna på trygghetsboendet i Uddevalla får inte tillbaks överhyran Familjen Nilsson störs av mystiskt ljud – värden har letat förgäves efter källan i två år

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.