Annons

Ny vd hos Fastighetsägarna

Nyheter De privata hyresvärdarnas organisation, Fastighetsägarna, har utsett Reinhold Lennebo till ny vd. Han efterträder därmed Per-Åke Eriksson som varit en livlig förespråkare för marknadshyror.​
Reinhold Lennebo har tidigare varit chef för bland annat Lantbrukarnas Riksförbund, Egmont Tidskrifter och koncernchef i dagstidningskoncernen Sydostpress.
Han tillträder sin nya tjänst 1 juli, 2009 då nuvarande vd, Per-Åke Eriksson, går i pension.
 
Per-Åke Eriksson har varit en flitig förespråkare för marknadshyror och har ofta debatterat frågan med Hyresgästföreningens ordförande Barbro Engman.
Barbro Engman vill inte recensera Per-Åke Erikssons chefskap, men säger att hon mest av allt hoppas att den nya vd:n är en samarbetsman som vet vad ett partsförhållande innebär och som därmed är villig att kompromissa.
– Det är prioritet nummer ett, två, tre och fyra, säger hon.
 

Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Skyhöga hyreskrav i Västsverige – privata värdar vill höja med upp till 16,4 procent Grannen rökte – kvinnan deponerade hyran: "Stridsåtgärd eller för att trakassera" Avbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna" Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.