HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Östgötska hyresvärdar prisades

Östergötland Länets två största hyresvärdar, Stångåstaden i Linköping och Hyresbostäder i Norrköping, har fått fastighetsbranschens pris ”Kundkristallen”.
Foto: Aktivbo
Stångåstaden fick pris igen. Vid mikrofonen vd Fredrik Törnqvist.

Prisutdelningen skedde i samband med en gala på Berns salonger i Stockholm på torsdagen. Bakom priset, som delas ut i flera olika kategorier, står företaget Aktivbo, som utför kundundersökningar åt fastighetsägare. Frågorna handlar framför allt om hur hyresgästerna upplever service och kvalitet i boendet.

Detta var elfte gången som ”Kundkristallen” delades ut och sjunde året i rad som Stångåstaden vann i kategorin högsta serviceindex för fastighetsägare med över 9 000 lägenheter.

Läs ocksåHyresbostäder vill minska byggandet i Norrköping: ”Känns galet just nu”

Hyresbostäder prisades för att ha förbättrat sitt serviceindex allra mest bland bolagen i samma storlekskategori.

Dessutom fick Fastighets AB L E Lundbergs med säte i Norrköping och lägenheter i både Norrköping och Linköping en hederskristall. Lundbergs vice vd Roger Ekström var en av talarna på de seminarier som hölls under dagen. Han berättade bland annat om erfarenheterna kring att bygga nytt i kvarteret Spinnrocken mitt i Norrköping.

Läs också Norrköping bygger allt mer - men var är hyresgästerna? Sofia får betala men grannen parkerar gratis - Så mycket skiljer p-hyrorna Stadsdelen stryks från listan - samtidigt har brotten ökat Ny Norrköpingshyra påverkar över 18.000 lägenheter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.