Annons

Paus i renoveringarna i Stocksnäs

Eksjö Eksjöbostäder prioriterar om sina renoveringsinsatser och därför får Stocksnäsområdet stå tillbaka. Arbetena där pausas ett år och beräknas nu bli klara 2019.

I Stocksnäs har hyresgästerna fått stort inflytande över renoveringarna, vilket Hem & Hyra har berättat om tidigare (se nedan). Arbetena påbörjades för ett par år sedan och skulle vara slutförda 2018, men nu blir det tillfälligt stopp, skriver lokala medier.

– Anledningen är att vi prioriterar en takrenovering av vårt bestånd, framförallt i Tuvehagen där taken är gamla och dåliga. Det måste göras om vi inte ska få större skador, förklarar Eksjöbostäders vd Maria Lund till Vetlandaposten.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Förskolan i Stocksnäs kommer fortfarande att renoveras i år, men övriga arbeten som fasader, balkonger, fönster och gårdsmiljö skjuts på framtiden.

Läs mer:

Annons

Eksjöbostäder satsar på Stocksnäs

Läs ocksåHyresgäster lever i förfallet hus mitt i lyxområde – kommunen om kritiken: "Har ställt krav"

Stocksnäsborna sitter på makten

Goda erfarenheter av boinflytande hos Eksjöbostäder

Annons

Vinterns grönaste gräsmatta i Eksjö är invigd

Läs ocksåAnsedda kulturstiftelsen svarar på kritiken: ”Hyresgästerna gör inget annat än att bråka med mig”
Läs också Uppsalahem lät hus förfalla i väntan på rivning eller renovering – nu tvingas de rusta dem för 15 miljoner Framgång för hyresgäster i renoveringsstrid – möjligt välja bort åtgärder som höjer hyran Ingrid i Gottsunda fick besök av EU-projekt – så vill Uppsalahem minska sitt klimatavtryck

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.