HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Paus i renoveringarna i Stocksnäs

Eksjö Eksjöbostäder prioriterar om sina renoveringsinsatser och därför får Stocksnäsområdet stå tillbaka. Arbetena där pausas ett år och beräknas nu bli klara 2019.

I Stocksnäs har hyresgästerna fått stort inflytande över renoveringarna, vilket Hem & Hyra har berättat om tidigare (se nedan). Arbetena påbörjades för ett par år sedan och skulle vara slutförda 2018, men nu blir det tillfälligt stopp, skriver lokala medier.

– Anledningen är att vi prioriterar en takrenovering av vårt bestånd, framförallt i Tuvehagen där taken är gamla och dåliga. Det måste göras om vi inte ska få större skador, förklarar Eksjöbostäders vd Maria Lund till Vetlandaposten.

Läs ocksåFyra av tio i området godkänner inte renovering

Förskolan i Stocksnäs kommer fortfarande att renoveras i år, men övriga arbeten som fasader, balkonger, fönster och gårdsmiljö skjuts på framtiden.

Läs mer:

Eksjöbostäder satsar på Stocksnäs

Läs ocksåTio år efter striden: Pennygången tvingade Hyresgästföreningen att tänka nyttKonflikten om hyrorna på Pennygången ledde till att Hyresgästföreningen utvecklade nya metoder, säger Kim Weinehammar och Pedram Kouchakpour.

Stocksnäsborna sitter på makten

Goda erfarenheter av boinflytande hos Eksjöbostäder

Vinterns grönaste gräsmatta i Eksjö är invigd

Läs ocksåSlaget om Pennygången gav eko över Sverige – så gick det senDaniel Carlenfors, Linda Danielsson och Marit Tollesson var med i kampen mot Stena Fastigheters renoveringsplaner 2012.
Läs också Småbarnspappan Khaled tvingas betala för dubbla renoveringar: "Det finns folk som gråter" Vattnet avstängt hos Cristian och Rebecca – omröstning fick avgöra startdatum för akuta åtgärden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.