Annons

Paus i renoveringarna i Stocksnäs

Eksjö Eksjöbostäder prioriterar om sina renoveringsinsatser och därför får Stocksnäsområdet stå tillbaka. Arbetena där pausas ett år och beräknas nu bli klara 2019.

I Stocksnäs har hyresgästerna fått stort inflytande över renoveringarna, vilket Hem & Hyra har berättat om tidigare (se nedan). Arbetena påbörjades för ett par år sedan och skulle vara slutförda 2018, men nu blir det tillfälligt stopp, skriver lokala medier.

– Anledningen är att vi prioriterar en takrenovering av vårt bestånd, framförallt i Tuvehagen där taken är gamla och dåliga. Det måste göras om vi inte ska få större skador, förklarar Eksjöbostäders vd Maria Lund till Vetlandaposten.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Förskolan i Stocksnäs kommer fortfarande att renoveras i år, men övriga arbeten som fasader, balkonger, fönster och gårdsmiljö skjuts på framtiden.

Läs mer:

Annons

Eksjöbostäder satsar på Stocksnäs

Läs ocksåEkparkett i köket - lyx eller standard? Ingrid stred för sin plastmattaParkettgolv. Bilden visar broschyr om renoveringen och Ingrid Edéus i köket.

Stocksnäsborna sitter på makten

Goda erfarenheter av boinflytande hos Eksjöbostäder

Annons

Vinterns grönaste gräsmatta i Eksjö är invigd

Läs ocksåElena klagade på mögel i fem år – nu vill Rikshem höja hyran för att fixa hennes badrum
Läs också Planerar storrenovering – vägrar dialog med hyresgäster: ”En oro hos alla jag pratat med” Ann-Christins saker försvann – värden lyckas inte ta reda på vad som hänt: ”Vi har ingen aning” Värden slängde deras persienner i renoveringen – nu får de rätt till nya

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.