HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Privata hyrorna klara i Eskilstuna

Eskilstuna Nu har Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen kommit överens om nästa års hyror i Eskilstuna. Hyrorna höjs mellan 1,75 och 3 procent från och med 1 januarí.

De högre höjningarna gäller för lägenheter i Eskilstunas mest attraktiva delar, vad som brukar kallas för A-läge. För lägenheter som ligger i B-läge höjs hyrorna med 2,5 procent medan blir hyreshöjningen blir 1,75 procent för övriga lägenheter, uppger branschorganisationen Fastighetsägarna i ett pressmeddelande.

Innan året är slut förväntas Kommunfastigheter i Eskilstuna lämna in sitt yrkande om hyreshöjning till Hyresgästföreningen. Bolagets hyreshöjningar brukar gälla från och med den 1 mars.

Annons
Läs ocksåHyrorna klara i Västerås efter strandning – fler överenskommelser att vänta
Annons
Läs också De första stora uppgörelserna i landet är klara – så hög blir hyreshöjningen Avbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna" Förhandlingarna har kört fast: Retroaktiva höjningar för 35 000 hyresgäster Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.